PilatesRoom

KATI

Olen toiminut liikunta-alan ammattilaisena vuodesta 1999, jolloin valmistuin Suomen urheiluopistolta liikunnanohjaajaksi, vuonna 2001  FAF personal traineriksi ja vuonna 2016 Somatic Pilates-ohjaajaksi. Yli viidentoista vuoden ajan olen liikuttanut työkseni kuopiolaisia niin kuntosalilla kuin monenlaisilla ryhmäliikuntatunneillakin.

Kehonhallintaharjoitteet ja yleinen toiminnallinen harjoittelu ovat aina olleet lähinnä sydäntäni ja ne ovat kuuluneet myös omaan harjoitteluuni.  Silti vuosia kestänyt fyysinen työ ryhmäliikuntaohjauksineen ja neljä raskautta saivat selkäni oireilemaan, joten halusin hakea lisää tietoa kehonhuoltolajeista sekä keskivartaloa ja koko ryhtiä vahvistavista harjoitteista. Syksyllä 2015 aloitin pitkän ja syventävän Pilates ohjaaja- koulutuksen Somatic Pilates Centerissä Helsingissä. Vuoden kestänyt koulutus antoi minulle valtavasti työkaluja keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen sekä yleisen kehonhallinnan, hyvän ryhdin ja liikkuvuuden kehittämiseen. Modernin pilateksen opit yhdistettynä omaan pitkään ohjaustaustaani on se paketti, josta ammennan tietoa ja jaan sen PilatesRoomin asiakkaille.

Nyt toteutan unelmaani pienestä ja viihtyisästä kotistudiostani, jossa keskipisteenä olet Sinä. Sinä, joka haluat harjoittaa kehoasi pilates-menetelmällä, yksilöllisesti pienryhmissä. Tunnin jälkeen tunnet, kuinka kehosi on samalla kertaa treenattu ja olosi virkistynyt.

Kati Koponen
• Liikunnanohjaaja • FAF personal trainer
• Somatic Pilates -ohjaaja

 

”Ei keho tai mieli vaan keho ja mieli” 
-Joseph Pilates-